kosar :: Там мужик стоял с полицейским (-ой), а напарник был уже на мушке.
Yariy :: Чувак который воевал на фронте
grun ::
Ага, из окопов не вылазил походу. По самому Торнадо, тоже очень много вопросов, начиная с того кто и как его создавал.
Мабуть, найкраща промоція безвізового режиму ever.
Ось таку думку висловив Касьянов :
Наступний президент України буде авторитарним, але прогресивним правителем. Його прізвище сьогодні невідоме, або маловідоме - це буде людина жодним чином не пов'язана з нинішньої "елітою", здатна проводити самостійну, незалежну від олігархічних груп політику.
Він буде диктатором, бо "гра в демократію" з продажним парламентом і залежним урядом занадто дорого обходиться Україні. Він зможе дати народу нову національну ідею, а не тільки свята з прапорами і вишиванками; об'єднати суспільство задля досягнення найважливіших цілей - протидії зовнішній і внутрішній агресії, побудови сильної, незалежної, справедливої європейської країни.
Новий президент України буде такою людиною, якою був для Туреччини Ата-Тюрк, для Фінляндії Маннергейм, для Ізраїлю Бен-Гуріон, для Польщі Лех Валенса. Іншого варіанту у нас просто немає; інакше ми знову перетворимося в околицю Російської імперії.
Akupaka :: Хіба Гаврилюк встиг зашкваритися, що ти про нього погано думаєш, Юра?
Yariy :: А где я сказал что я плохо о нем думаю?
_FSG_Pacific сказал:Солярій і окорочка