grun сказал:Если человек может только две вещи - либо работать у станка/на шахте, либо идти стрелять укропов, то давайте их поддержим (дадим денег).
Я правильно понимаю мысль?
Akupaka сказал:
grun сказал:Если человек может только две вещи - либо работать у станка/на шахте, либо идти стрелять укропов, то давайте их поддержим (дадим денег).
Краще дати гроші щоб людина працювала біля станка чи дати в сотні разів більше на утримання армії і бути змушеним воювати зі станочниками?
_FSG_Pacific сказал:Знищити якомога більше ополченців і заселити спустошені землі западенцями для відновлення інфраструктури ? Так як по книжці ?
grun сказал:
Akupaka сказал:
Краще дати гроші щоб людина працювала біля станка чи дати в сотні разів більше на утримання армії і бути змушеним воювати зі станочниками?
Значит правильно понимаю
Saburo_Sakai сказал:Просто поделился инсайдерской инфой. От живых людей, которые работают на обсуждаемых предприятиях и которые платят там за коммуналку.
Saburo_Sakai сказал:Сдвиг с мертвой точки будет после переориентирования экономики с российских товаров на иные. Все остальное - телевизионный пафос.
_FSG_Pacific сказал:
Saburo_Sakai сказал:Сдвиг с мертвой точки будет после переориентирования экономики с российских товаров на иные. Все остальное - телевизионный пафос.
Ти знову мені шиєш телевізійне зомбування . Скажу відверто , що у мене є два телевізори і вже пять років як вони стоять на горищі . Я теж спілкуюся з різними людьми з різних регіонів , я спілкуюся з тими хлопцями , які були у тому пеклі , які втратили бойових друзхів , я чув слова матерів загиблих 20-тирічних пацанів