кроты подкапывают корни растений. к примеру утром глянул, а твоя недозрелая картопля выворочена из земли. или как у меня, кустик винограда полностью погребен под кротовиной. не буди лихо )))
офф на входе в Вальгалу доказывать, что с кротами была сущщая война ))
Это у чувака слепыш, наверное, а не крот. Но не суть важно. Боюсь, шастающие на участке коты будут лазить по ловушке, что приведет к холостым срабатываням.
Одразу видно, Рома, що ти не маєш дачі, або у тебе немає проблем із кротами. У мене, наприклад, ці тварюки не бажають жити на городі, аби їсти вовчків (хоча, головна і улюблена їжа крота - це нешкідливий дощовий черв'як), а бажають жити виключно у дворі та клумбах. А як чудово виглядає свіжопокошений газон, весь в кротиннях, або гарна рослина на альпійській гірці, до гори корінням....
Немає. Але я вважаю, що не гарно аж так сильно знищувати кротів, лише тому, що вони виконують свою природну роль. Відлякувати, як варіант. А безглузде знищення... це так по-людськи...
у мене коти пиздять усе шо ворушицця. кротів, землеройок, я думаю шо й слимаків і хробаків, якщо ті ворухнуться. я інколи боюся по дворі пройти, бо це рух. собаки добивають непорушні мішені (трупи, врожай малини, кущі вереску та інших декоративних рослин). коли газон перестав потерпати від кротів, собаки взялись виправити і це, розкопуючи газон на місячний ландшафт. Я трясця вже не знаю, чи радіти чи плакати, може маленькі пухнасті кротикі були все ж гарним вибором домашної живності? ще й на комір би згодились..