я виключаю музику, коли паркуюсь. щоб не відволікала, і щоб почути початок наближення пиздеця (коли починаєш когось зминати, спочатку рипіння пластикового бампера, потім тихий хруст фар, і згодом гучні матюки "айяйяй шо ж це коїться!?!?!"). я виключаю музику.
а перший анекдот я почув десь в садочку. Була собі тітонька, і в неї було три собачки: Усь, Русь, і Поколіно. (нікого не дивує, чому собачок не звали Жучка, Дрючка і Анастасія) От вийшла тітонька собаки гулять, а ті потікали. Вона і кличе: "Усь! Русь! Поколіно!". А поруч дільничий був, і каже: "Усирайся хоч по пояс, аби не на моїй дільниці".
Згоден з Ромою, гумор з російськими особливостями варто фільтрувати.
Я дико извиняюсь, чиста из любопыста, а можно узнать, что за история с табуретом на форуме? А то читаю, а тут все друг друга по очереди табуретом награждают..
Я дико извиняюсь, чиста из любопыста, а можно узнать, что за история с табуретом на форуме? А то читаю, а тут все друг друга по очереди табуретом награждают..
Я больше скажу - тут некоторые имеют табуреты, врученые им пожизненно. За выдающиеся заслуги, так сказать. И самое захватывающие, когда они начинают ими меряться. По гамбурскому счету, "кубок чемионов" :-D
"Берегите слезы ваших детей, дабы они могли проливать их на вашей могиле." Пифагор