Я там создавал тему про Кудо и кто то с форума пришел тренироваться. А я ник забыл. Есть переделанная информация и у меня подозрения, что это он. Но я очень хочу ошибиться
Костя. Мы много летали вместе. С Жорой Генозисом и Атаманом. Он приезжал ко мне, когда я был еще в Крыму. Помогал. Очень добрый, спокойный и хороший человек. Жаль, что мне не удалось пообщаться с ним больше. Светлая память. Я буду помнить.
Замість цього на сцені з’являється Уляна Юхімовна Світисонечко, юродива старушка. В руках у неї противотанкова граната.
Уляна Юхимовна Світисонечко: Ложись на пол, піздоболи!
Всі кидаються на пол, причому поспєшно кинута Гнатом Пилиповичем Раком арфа іздає протівний звук.
Уляна Юхимовна Світисонечко: Ви мене іжвінітє жа хуйову дікцію. У мєня кольцо в жубах.
Дійсно, Уляна Юхимовна не бреше, в зубах у неї кольцо від противотанкової гранати.
Клім Моісєйович Кац: Не вєрю! Нє вєрю!
Уляна Юхимовна, яка все чула, починає страшно реготати. Під регіт Уляни Юхимовни завіса поступово закривається. За завісою чути страшний вибух. Світло гасне. У темряві і тиші чути жахливий стук телетайпа.
Голос діктора. Останнім часом діяльність терористів знов активізувалась. Сьогодні невідомими особами була закинута бомба в театр імені Залупа Хуйбердиєва під час постановки опєрєти “Орфєй і Еврідіка”. Деякі обозрєватєлі думають, шо вибух -дєло рук мафії, но от чєго на самом дєлє проізошла ця пацавата історія, ніхто об’ясніть не може.