Мадяр простими і доступними словами про "контурні карти" і зрадойобство. Зрозуміле пояснення, чому зсу залишають ті чи інші населені пункти (ні, слова "логістика" там немає). Раджу уважно послухати, зробити висновки і не вигадувати заново велосипед у тактиці ведення бойових дій:
Мені здалося, що прилітає кумуль (досить потужний) підрив на цілі, і потім за ціллю знову "вибух" (кумулятівна струя впирається в грунт). Ціль м'якенька, енергію струї давати нікуди. По істотах з рпг не попадав, але колеса на полігоні розкидає дуже схоже.
Сьогодні Велика Британія заявила що буде вчить українських пілотів. Тобто з літаком вже визначились? Вікі каже що у них на озброєнні Еврофайтер і Ф35 (яки нам точно не дадуть). Так що, таки Еврофайтери? Чи як с танками - всього потроху від усіх, а там розберемось?
Учить имеет смысл только на те типы самолетов, для которых есть возможность в Украине обеспечить техническое обслуживание. По массовости альтернативы F-16 просто нет. А я лично мечтаю чтобы дали "бородавочников" A-10 Thunderbolt II Шикарная машина
Юра, це твій онук писав? ))) Нещодавно був випуск Бомбардир з Романом Бебехом, називається Гонор. Там вони їздили на Спартані. Тільки чий це - Пороха чи Притули не казали.
Шось я не зовсім зрозумів тему з цими штурмовими бригадами МВС. Я так розумію МВС заходить на території яки вже звільнені ЗСУ. Пошук діверсантвв і сепарів - так, а кого штурмувати? І якщо до них вже записались 20 тис добровольців (тобто у нас ще є багато добровольців) то нахера военкоми в Одесі чи де там полюють на призовників наче кримінал затримують?
тому що, у нас в законодавстві прописаний термін "мобілізація", на який не впливає кількість добровольців.
Також, це конкретні бригади з конкретними вимогами. Я, до речі, теж подав заявку. Бо є така йомовірність, що військкомат мене припише до аватар-батальону "Хлібний Дар" (як деяких моїх друзів).
Також, окрім саме штурмових підрозділів, потрібна ще велика кількість інших підрозділів.
Задум в тому, щоб набрати адекватних свідомих людей.