Bur сказал:Где возможно увидеть спутник притулы?
И он отчитался за 300 спартанов?
Saburo_Sakai сказал:Наші сапери кажуть, що керування мінами дублюється 100500 разів + радіопідривачі
Yariy сказал:
Saburo_Sakai сказал:Наші сапери кажуть, що керування мінами дублюється 100500 разів + радіопідривачі
А діверсанти цього не знають - мають ножицями перерізати один кабель і чекати...
Yariy сказал:Я дивлюсь цей Шор самий розумний там ...на своєму дивані.
Saburo_Sakai сказал:
Yariy сказал:
А діверсанти цього не знають - мають ножицями перерізати один кабель і чекати...
А коли диверсанти заходять, то там вже ніхто не сидить. Бо вони не тільки дроти перерізають, а й знешкоджують саперів. Бо дроти ще шукати треба.
Хуйня це, а не історія. Просто почалося відмазування отого "проєбалі", що було озвучено
Saburo_Sakai сказал:
Просто, саперів багато, а не один на всю Україну.
От наших кинули на штурм з одними автоматами і 60 гранат на 1200 осіб. Після штурму зі 115 осіб тільки поранених 60 (вбитих не озвучено).Думаєш, треба закінчити військову академію, щоб проаналізувати такий підхід?
Ану, спробуй без академії
А я тобі запишу відео (як боєць штурмового підрозділу), що це ахуєнна тактика штурму укріплених позицій.
Yariy сказал:
Saburo_Sakai сказал:
Просто, саперів багато, а не один на всю Україну.
От наших кинули на штурм з одними автоматами і 60 гранат на 1200 осіб. Після штурму зі 115 осіб тільки поранених 60 (вбитих не озвучено).Думаєш, треба закінчити військову академію, щоб проаналізувати такий підхід?
Ану, спробуй без академії
А я тобі запишу відео (як боєць штурмового підрозділу), що це ахуєнна тактика штурму укріплених позицій.
Щось я втратив "нить спора" ). Я вірю цьому сержанту, вірю що він намагався підірвати, а воно не рвонуло. А чого не рвонуло - то питання друге і воно не до сержанта. І я не на секунду не сумніваюсь що в нашому війську більшість ще воює совковими методами, і з наступом не все так добре як нас хочуть впевнити. Нажаль....