Saburo_Sakai сказал:Я тобі можу сказати "зсередини армії", що чуваків які пиздЯть (крадуть, бухають, нюхають клей (а у нас був і гірший випадок, про який я не можу розказувати), всяких уклоністів і тих, хто відмовляється виконувати свої обов'язки, плюс всякі карні злочинці (у нас було двоє, одного заперли в дурку, інший чухнув у СЗЧ) більш ніж дохуя.
Досить вже вірити у тези про високопрофесійних "сонечок", з яких нібито складається армія.
До того ж, більша частина особового складу забиває пісюн на заняття з тактичної медицини, загальної тактики та на стрільби (я особисто стріляв за таких фахівців).
Тому, тут як в анекдоті про сексопатолога. Там де "...і ви кажіть"
Saburo_Sakai сказал:Це я все пишу до того, що до слів незнайомих військових треба відноситись як 50/50. Може да, а може й ні.
До нас приїхала партія поповнення і розказували, як під Авдіївкою кацапські танки палили. Почали їх "пробивати" по місцях попередньої служби, а вони не то що на фронті, а й на полігоні не всі були. Після того у нас з'явився локальний мем "авдіївський ветеран" :)
Yariy сказал:
У мене нема таких іллюзій. Якби це було так, ми б вже добивали рашистську пиздоту десь під Ростовим. Але також розумію, якби означений тобою "контингент" складав значну частину ЗСУ, то ми би до цих пір обороняли Київ.
Saburo_Sakai сказал:Це я все пишу до того, що до слів незнайомих військових треба відноситись як 50/50. Може да, а може й ні.
Yariy сказал:Тоді за рахунок чого ми тримаємо фронт і навіть в деяких місцях звільняємо території?
Ти думаєш я сліпий і не бачу? Якби не було величезних втрат, военкоми не бігали б за чоловіками по вулицях. В колишньому райцентрі, коло села де мешкають мої родичі майже кожну неділю хоронять військових з фронту. І це містечко в 5000 населення. Зрозуміло що ніяких втрат 1 до 3 нема. Наші втрати не набагато менші ніж у кацапів, якщо не більше...Saburo_Sakai сказал:Але, коли розсекретять наші втрати, ти будеш в ахуї.
Я вже.