зараз по тендерах дуже чітко стає ясно, чому мільярди репарацій ніколи не зайдуть в Україну у повному обсязі дадуть може 10 на Велике Будівництво -2 і все
Ти здивуєшся, але у Штатах на антени і на дрони не збирають, а спорядження і амуніцію видають. Зненацька. Особисто у мене зараз з державного тільки шкарпетки і труси. І автомат. А от магазини до автомата куплені за свої гроші (850 грн/шт).
Тому я дуже радий і за бірки, і за американських лісничих :)
У мене зарплата 30 тис грн (якщо вам цікаво) і вся вона іде на оснащення мене амуніцією і захистом і забезпечення нашого підрозділу. Ми купляємо молотки, пили, цвяхи, плівку для перекриття бліндажу, каністри, солярку і ще 100500 позицій. Я залишаю собі 2 тис на "попити кави".
Далі. ВР НЕ внесла ДПСУ і нацгвардію до переліку структур, які можуть претендувати на премії (+30 і +100 тис грн). Тому ми маємо лише зарплату (пардон - грошове забезпечення), яку я з панами молодшими сержантами моєї групи вкладаємо у війну. Я к каже один з цих панів "війна - це дуже коштовна затія". І це факт.
Я не жаліюся, треба, то треба. Просто дуже вкурвлює оцей "паралельний світ" в якому живуть наші громадяни.