Відомий німецький тренер, колишній наставник братів Кличків Фріц Здунек помер у віці 67 років у Гамбурзі.
Про це заявив у понеділок президент Німецького союзу боксерів-професіоналів Томас Пютц.
"Я шокований цією новиною, - заявив Пютц. - Тим самим світ боксу втратив визначну особистість".
Пютц зазначив, що Здунек помер в одній із лікарень Гамбурга від серцевого нападу.
Фріц Здунек народився 18 квітня 1947 року в містечку Люссов (земля Мекленбург - Передня Померанія) на півночі ФРН. Він був одним із найбільш успішних тренерів в боксі. Серед його підопічних були брати Клички, а також такі відомі боксери, як поляк Даріуш Міхальчевський і німець Фелікс Штурм.
Перспективный украинский средневес Евгений Хитров (7-0, 7 КО) проведет свой следующий бой 9 января в США в рамках одного вечера бокса с поединком другого украинца – легковеса Ивана Редкача (17-0, 13 КО). Имена соперников обоих украинских боксеров будут объявлены в ближайшее время. Эту информацию в интервью RingTV сообщил известный американский промоутер Лу ДиБелла.
"Я стал сопромоутером Хитрова. Он – новый Геннадий Головкин", - добавил Лу ДиБелла
grun сказал:Усик - Вентер
у чувака потрясающая держалка, я кстати не в курсе нюансов правил, но если в ауте сел опой на канаты, а не коснулся пола, то нокдаун отсчитывается или нет?
CARTOON :: Неизвестно, какая держалка, потому что у Усика удара нету.