Сказалось полное отсутствие опыта обращения с холодным прохладным оружием :) Не проявил, так сказать, должного уважения...
11 лет назад, с помощью топора я лишился куска указательного пальца на левой руке. С тех пор с топором я обращаюсь аккуратно и с уважением. Теперь пришла очередь указательного пальца на правой руке, только теперь я учусь пользоваться ножом :)
Острым ножом меньше шанс порезаться именно потому что ты осознаешь его остроту - это раз! (повышенная осторожность) И два - тебе не надо прикладывать усилия для резания и поэтому шанс как то неудачно "вывернуть" уменьшается - это два.
Случай не распространяется на бесстрашных. Выздоравливай!
По опыту, есть железяки аварийные, а есть нет. Есть ножи которыми вроде и промахнулся но повезло и не порезался и так не раз, а есть чуть неправильно взял, где-то прижал и превед. ЗЫ зато теперь у тебя палец будет ровный) Надеюсь там все правильно срастется. С ножами надо быть ваще-то на вы..
Та блін відео одне обзорне дивився про цей ніж, іще до покупки. Там чувак розповідав про ніж і весь час його складав і розкладав, дотого ж однією рукою. Ну от коли я отримав ножа в руки, я для початку розклав його однією рукою, а потім намагався скласти, також однією, для цього тримаючи ніж в правій руці звичайним хватом розблокував замок великим пальцем і невеличким махом хотів надати лезу енергію руху.... Перестарався. Лезо відповідно мого кивка описало дугу і начеб-то несильно торкнулось вказівного пальця, що лежав знизу на рукояті. Але того несильно вистачило для повного розріза зв'язок. Лікар, що вчора мене зашивала казала, що розріз дуже чіткий, наче скальпелем. По всьому видно - гарний ніж :)
Вчора до мене приїздив брат , це його один з трьох ножів , найпростійший з них . Скільки коштє не знаю , бо його йому подарували друзі МЧСники . Крім стропорізу на кінці рукояті є ще склобійник . Пізнійше покажу фотки інших двох , то вже є спецножі .