http://tyzhden.ua/News/23626Янукович погуляв Києвом інкогніто. Доки його в кут не затислиПрезидент Віктор Янукович 29 травня спробував прогулятися по Києву інкогніто. Про це він сказав на засіданні координаційної ради з підготовки до святкування 20-річчя незалежності.`Я в неділю трошки так пройшовся по центру міста, намагався зробити так, щоб мене не побачили, але не вдалося. Затисли мене в кут і почали задавати питання, чому я так дуже скромно поводився`, - сказав Президент.Янукович зазначив, що хотів, як звичайна людина, подивитися, як громадяни святкують, з яким настроєм.При цьому, зі слів Президента, люди виражали задоволення найближчою перспективою розвитку Києва, однак виразили бажання, щоб громадськість активніше залучалася до формування планів і проектів розвитку.
ну і коментиХелп! БебиБорн не хочет какать! (283) девочки, прошу помощи! доче купили куклу, беби борн, накормили кашей, предварительно ее разведя по инструкции, пытаемся уже час усадить ее на горшок, а она не желает дделать свои дела в горшок. Как ее правильно сажать и куда надо давить, что она проккалсь, блин, уже. Хочу посмотреть в галаза производителям этой куклы, с ней даже я не могу справиться(((Всем откликнушимся спасибо