A woman of 29 years in the city of Dâmboviţa Racari who was on a bicycle was hit by a truck on the pedestrian crossing in front of city hallAccidents caught on camera
Чекай, як це? Від ІЧ-випромінювання Сонця не нагрівається, а від ІЧ-випромінювання асфальту - нагрівається? Я вірно розумію сказане?І як температура повітря в авто стала вищою за температуру джерела? Адже сказано джерело має сталу температуру - 43 градуси.Якщо я вірно пам'ятаю фізику процесу, то одне тіло нагріває інше до врівноваження температур між ними. Якщо ж температуру одного з них підтримувати, то друге нагріється до такої ж температури за умови 100% ККД системи, якою передається енергія. Але ж не нагріється сильніше.Повітря, саме по собі, - взагалі майже не нагрівається сонячними променями, адже воно - прозоре SmileЗате воно нагрівається від ІЧ-випромінювання оточуючих предметів: грунту, асфальту, будівель, тощо.
З цієї точки зору, можливо ти правий.Але мене цікавить з точки зору коефіцієнта прозорості. Чи буде кращим атермальний ефект плівки 10-ки, від 20-ки? Припустимо, що це металізована плівка, певно, не дзеркальна.Якщо ж вона кольорова, особливо темних тонів - то вона вже сама починає поглинати сонячне випромінювання, нагріватися та гріти повітря в салоні авто
Хорошо, Рома, почему летом твоя машина при 33 гр.С на открытом солнце как сковородка?І як температура повітря в авто стала вищою за температуру джерела? Адже сказано джерело має сталу температуру - 43 градуси.
Хорошо, Рома, почему летом твоя машина при 33 гр.С на открытом солнце как сковородка? Не говоря о горячих карнизах на улице под солнцем при минус 5 градусах В ТЕНИ.І як температура повітря в авто стала вищою за температуру джерела? Адже сказано джерело має сталу температуру - 43 градуси.
Так Рома, ти все вірно зрозумів.Прикол у тому, що ми говоримо про приземний шар повітря, так?Так ось, він поглинає саме ІЧ-випромінювання поверхні Землі і оточуючих нас предметів, а ІЧ-випроміювання Сонця поглинається верхніми шарами атмосфери і на нагрівання приземного шару повітря та самої поверхні Землі воно практично не впливає.Упереджуючи твоє чергове запитання: уточни, що таке ТРОПОПАУЗА і чому вона існує.Чекай, як це? Від ІЧ-випромінювання Сонця не нагрівається, а від ІЧ-випромінювання асфальту - нагрівається? Я вірно розумію сказане?
Це немає ніякого значення. Віктор просто правий, не сумнівайся.не впевнений у цьому. Ніколи не проводив дослідження.
Водитель большегруза не заметил, что впереди сотрудники ДПС перекрыли движение для эвакуации автомобиля (по всей видимости после ДТП). На бешеном мастрестве дальнобойщику пришлось исправлять ситуацию Автор говорит: `немного отвлекся и вот результат! два часа руки ноги-трусились. жертв нет, проскочил, не дай бог такое ещё раз! а мог бы и страйк из ДПСников выбить!`Фура - Renault Magnum груженая под завязку... О последствиях автор не сообщает