Так я ж склав питання майже всі в компетентності головнокомандуючогоAndreyK сказал:Так 80% этих вопросов не к президенту, а к ВР.
_FSG_Pacific сказал:Проїхався сьогодні дубенськими лісами ... вздовж лісових доріг лежать гори порізаного лісу
Були спроби на місцевому рівні подавати заяви куди зазвичай слід ... та повідомили журналістів місцевого телебачення . Зрозуміло , що реакція нульова . А місцеві знають усе :-D , вони спілкуються з не місцевими робітниками , які нагло ріжуть їхній ліс ... . Хочу сказати , що спецтехніку , яку застосовують , раніше можна було побачити тільки на ютубі .Kochum сказал:Я так розумію, що опитування місцевих, то є досить надійне джерело?
Будь які розслідування, хоча б журналістські, то таке. Треба спитати в місцевих - вони знають. :)
Та хрєн з ними , хай собі п@здять , аби нас не чіпалиSaburo_Sakai сказал:В краях моей тещи местные руководители тырят деньги с ремонтов дорог. Но местные утверждают, что это делает лично Порошенко. Т. как местные чинуши чьи то кумы-сваты, то обсирать их, как бы неприлично. Это не считая тех историй, где Порошенко лично приезжает за данью с вокзальных киосков. :D
Ездили с женой недавно. Насмеялись на год вперёд.