Valabuev сказал:Ты лампочку починил?
А то я пока привез все к замене колец и договорился за газ - стекло лобовое лопнуло и механик в Германию работать уехал...
А то я пока привез все к замене колец....
_FSG_Pacific сказал:
Ех, заміна кілець...заміна кілець..........гроші на вітер
(%)
Valabuev сказал:
_FSG_Pacific сказал:
(%)
Есть другие предложения? :)
_FSG_Pacific сказал:
Valabuev сказал:
_FSG_Pacific сказал:
(%)
Найкращий вихід із такої ситуації це продажа старого авто і покупка нового ( нового ) . При заміні кілець маємо круглі кільця встановлені в овальний циліндр і це при умові , що вироботка на поверхні циліндра візуально відсутня . Вироботка , вона як суслік , її не видно , а вона є . Є і еліпс , є і конус . Плюс ще до того стерта юбка поршня і зазор між циліндром та поршнем делекий від номінального .Ще до того всього шатунні вкладиші мають неабиякий ізнос і заміна на стандарт дає їм шанс не застукати ще на 40-50тис км , так як присутній ізнос шійок колінвалу . Іще на витрати мастила впливає стан штока клапана та його направляючої втулки . При великому зазорі у втулках масло на впускних клапанах засмоктується навіть при нових сальниках . Вихід один - капремонт , який як правило обходиться в +-1000 євро
Valabuev сказал:
_FSG_Pacific сказал:
Valabuev сказал:
_FSG_Pacific сказал:
(%)
Найкращий вихід із такої ситуації це продажа старого авто і покупка нового ( нового ) . . Вихід один - капремонт , який як правило обходиться в +-1000 євро
спорить в плане нюансов работы ДВС не буду =)
а вот с арифметикой можно =)
продать грандис я могу за 7000 долларов. и добавлю 1000 - и чего я за 8000 куплю?
и чего я за 8000 куплю?