kosar сказал:Сабуро может перед впускным там дроссельная есть? На опелях у меня идет подогрев ОЖ для дросселя.
А термостат перевірили ? Не знаю , що там за система , але зустрічаються термостати подвійної перепускної дії , так як в жигулях наприклад , або в старої ауді .Коли він підклинює посередині , то потоки зустрічаються і циркуляції немає . Хоча я думаю , що у вас гази пруть
Треба читати ті форуми , на яких люди виставляють схеми оригіналу та витяги з інструкцій по ремонту , а все інше блаблабла дуже схоже на нашу дискусію ніпрощо , або про все в загальному .Saburo_Sakai сказал:у них на форуме сто страниц спорят для чего нужна трубка и надо ли ее глушить........
якийсь неук в пейнті намалював довільні червоні лінії , з"єднавши на малюнку деталі СО , можливо це маленька китайська дівчинка , прострочивши в підвалі під лампадою чергову партію футболок з написом " Раисся", під час короткого відпочинку, не забиваючи дурницями свій дитячий мозок, намагалася з"єднати кумедні малюнки червоною лінієюSaburo_Sakai сказал:Могу предложить такую
Вот фотка радиатора. Видно "аппендикс" на котором заливная горловина. Для чего так сделано - яхз