В США, наприклад, якщо водій забув посвідчення водія, покаранням може бути попередження або штраф від 100 доларів (тут не впевнений, бо там багато факторів впливає і точних даних я не шукав), який йому пробачать, якщо він у вказаний термін з'явиться до суду, щоб надати доказ, що він мав право на керування автомобілем, коли отримав штраф. Також варто зазначити, що мінімальна зарплата в США від $7.25 за годину, тобто 1160 при 20 робочих днях у 8 годин. Тобто, припустимо, що водій не надто порушував, і йому виписали мінімальний штраф, це буде 1/10 від мінімальної зарплати. У нас штрафи неадекватні!
У мене син часом може взяти машину , зробити своє діло , повернути авто додому , а потім з техпаспортом в кармані чкурнути десь у інших справах . Я , не знаючи про це , впевнений , що техпаспорт у мене в сумці , хватаю її і їду , бо треба ж бігом , схатив і полетів .
Всегда не понимал фразу "не має права керування". Право керування приобретается после целого комплекса действий - прохождения курсов теоретических, практических, сдачи экзамена. А права как бумажку, уже выдают по факту всего выше перечисленного. Нельзя забыть дома права и разучиться ездить. Они сами приравняли права к проездному талончику в трамвае. Зачем тогда учиться - купи права и все..
Радіомагнітна сітка земної поверхні ще не зовсім до кінця досліджена , розташування планет теж має свої особливості , але ми всі знаємо , що є такі сприятливі місця де почуваєш себе комфортно і безпечно . Мабуть це саме ті місця , от тому вони позначені білими смугами . Шо не так ? 8-)
це не типове українське суспільство , це просто суспільство . Ми вже колись дискутували проце і я досі стверджую , що на всій планеті люди однакові в своїй поведінці
Не однакові... Хоча, коректніше буде стверджувати, що одні й ті самі люди, вірогідно, будуть поводитися однаково незалежно від місцезнаходження, але різні люди поводяться інакше. Тому, згадана у статті поведінка, це поведінка притаманна саме українському суспільству, але не всім українцям.
Одинаковые люди верили бы в одного Бога и жили бы одинаково. Различия в менталитете и взглядах на жизнь как раз и формируют ту многогранность бытового и религиозного мира.