Akupaka :: А з чого ти взяв, що я чомусь радію?! Я плачу тому, що сталося, і що я не знаю, що робити далі. Мені страшно, що людей довели до того, що відбувається. Де ти помітив радість в моїх словах?
Akupaka ::
Та не треба узагальнювати. Сильно тебе чи Миротворця, чи може Коража хтось тут назвав "тітушками"? Чи може десь надворі назвали? Чи може на Майдані по місцю реєстрації визначають кого туди пускати чи не пускати? Що за фігню ти говориш?
Yariy :: По организованности, обученности и бесстрашию бойцов правого сектора, я понимаю что их готовили к подобному развитию событий
SDPG_Hash :: Тебе же радостно, что толпа мужиков заставила каких-то пацанов петь гимн и волать "Славу героям"?
SDPG_Hash :: Здесь нет, и думаю не будем. Но случаи бывали за эти 3 месяца, когда высказываешь отличную от общей точку зрения
Akupaka :: Я не злопам'ятний, але я добре пам'ятаю як мене тут зустріли, коли я став спілкуватися рідною мовою. І це реально боляче.
Гордон: На хрена мне такой президент и такая оппозиция, а не пошли бы они все на х...?
SDPG_Hash :: Полное видео расстрелов.
grun :: да это не расстрел, это бой,
Akupaka :: Думка, яку я розділяю, загалом:
Saburo_Sakai :: Если бы целью было огневое подавление, то работала бы пара ПКМ или плотный огонь автоматчиков.
Saburo_Sakai :: Если бы целью было огневое подавление, то работала бы пара ПКМ или плотный огонь автоматчиков. И боя никакого не было бы. А точечный отстрел безоружных людей может быть только с целью эскалации конфликта.
ЗВЕРНЕННЯ ОСОБОВОГО СКЛАДУ ОРГАНІВ ВНУТРІШНІХ СПРАВ ДО ГРОМАДЯН УКРАЇНИ
У цей складний момент новітньої історії України особовий склад органів внутрішніх справ наголошує, що він служить виключно українському народові та цілком поділяє прагнення громадян до якнайшвидших змін.
Схиляємо голови перед світлою пам'яттю загиблих.
Впевнені, що гідним її вшануванням буде недопущення трагедії братовбивства, збереження соборності нашої держави, забезпечення національного примирення всіх громадян, захисту їх здоров'я та життя, безпечного проживання.
Перехід до парламентсько-президентської форми правління не повинен створити хаосу, поставити суспільство в умови безладу та свавілля.
Міліція закликає громадян спільними зусиллями забезпечити правопорядок в державі, не допустити знищення правоохоронної інфраструктури, яка створювалася роками та завжди буде потрібна народові у захисті від протиправних посягань.
Об'єднаємо наші сили в творенні справді незалежної демократичної правової європейської держави!
Слава Україні!
Особовий склад органів внутрішніх справ України
grun :: ты же со 100% вероятностью не можешь сейчас сказать о наличии состава вооружения и боеприпасов на месте, если им на БД выдали по 2 рожка боевых
Yariy :: парни в беркуте ведь не на луне живут.
Если Янукович и остатки его партии смогут отползти, зализать раны, им останется только месяца на три запастись попкорном.
Saburo_Sakai :: Есть мысль поставить бутылку Джонни Уокера на то, что следующим президентом будет женщина.
Saburo_Sakai :: И пуля, попавшая в дерево со стороны баррикад, тоже многое говорит.