Valabuev сказал:
Akupaka сказал:@Valabuev
ну да, "кругом одни враги"?.. =)
почему??? просто СС - это всегда СС. пора это понять.
даже если твой родственник служил в СС - то эта страница его биографии - мягко говоря, его не красит,....Чим НКВС відрізнялось від СС ? Ті не наші , а ті наші ? Ті погані , а ті , знов таки , наші ? Та тільки не треба мене звинувачувати у підтримці фашизму , мій дід дійшов до Берліна офіцером радянської арміїї , цим горжусь і шаную його пам"ять .
_FSG_Pacific сказал:
Valabuev сказал:
даже если твой родственник служил в СС - то эта страница его биографии - мягко говоря, его не красит,....Чим НКВС відрізнялось від СС ? Ті не наші , а ті наші ? Ті погані , а ті , знов таки , наші ? Та тільки не треба мене звинувачувати у підтримці фашизму , мій дід дійшов до Берліна офіцером радянської арміїї , цим горжусь і шаную його пам"ять .
еще раз - памятники Ленину сносим. Памятники Бандере устанавливаем. =)
ни какого противоречия внутреннего не возникает??? борьба "чудовищного с ужасным" - это нормально? - т.е. одно мы порицаем. и на этой волне возносим другое? - это нормально конечно =).
спроси у деда (если он жив. а если нет представь себе - только честно, что он тебе ответит) - дивизии СС - это герои? или нет.
себе ответь только честно. и пойми наконец - СС осудили ВСЕ СТРАНЫ ЕВРОПЫ . Мыж , вроде, в Европу ломимся?, нет? мне показалось что таки в Европу...
может пора наступить себе на яй.... йазык(!) =))) - и начать таки строить страну а не искать рейтинг в противопоставлениях СЕБЯ всем остальным...
Valabuev :: но отрицать "СС начало" на майдане (как одну из движущих сил) - так же глупо
Valabuev сказал:
_FSG_Pacific сказал:
Valabuev сказал:
Я ще раз тобі кажу , я не фашист і не вандал .А НКВС теж для мене буде як СС . "Справедливість" радянської влади мій дід пізнав на собі . А ще коли йому випала нагода поїхати за кордон , провідати могили однополчан і родичів , він плакав , побачивши як живуть переможені , і це не байка . Я був в Європі і мій євроінтеграційний напрямок незмінний .Ми говоримо на різних мовах ( не в прямому розумінні ) і зрозуміти один-одного нам не вдасться , та й взагалі дискусії на тему правий- неправий не має сенсу
_FSG_Pacific :: А НКВС теж для мене буде як СС
мені здається, чи ти перекручуєш?
І я мав на увазі, які підстави казати про зв'язок якогось СС (я не знаю, що саме ти мав на увазі, коли згадував СС) із якимось "початком" Майдану.
Тобто ти згадуєш якісь терміни, які мають не одне значення, говориш про зв'язок між ними, при цьому не вказуєш підстав, які дозволяють тобі про цей зв'язок говорити.
А тепер ще й про антиєврейську тему згадав. Надто емоційно вийшло, на мою думку.
Я втратив логіку діалогу.
Valabuev :: власть потеряла последних "помиркованых" дебильным разгоном "первого" майдана , и безвольным поведением на Грушевского...
Valabuev :: но отрицать "СС начало" на майдане (как одну из движущих сил) - так же глупо, как и то, что вода мокрая
По странному стечению обстоятельства на официальном сайте харьковской организации Оплота, бойцов которой отправили в Киев на борьбу с Евромайданом, рапортуют о своих подвигах в Киеве, описывая инцидент, когда одному из активистов Евромайдана отрезали ухо. А сегодня, стало известно, что такую травму получил и лидер Автомайдана Дмитрий Булатов. Источник: http://censor.net.ua/p268880
grun сказал:@Valabuev
дался тебе этот термин "СС", как-будто ты не знаешь, что всех унтерменшей у фюрера записывали к Гиммлеру, а не в вермахт, но воевали они на фронте и подчинялись штабу фронта, ну и не забывай что там была как-бы не советская территория, а польская, которую, кстати, дерибанили Гитлер вместе с СССР напару и то, что ополчение пошло служить не в Красную Армию, где-то должно быть, хоть немного понятно...
а причому тоді згадка про СС?Valabuev :: но отрицать "СС начало" на майдане (как одну из движущих сил) - так же глупо, как и то, что вода мокрая
І де на Майдані згадується щось про героїв? Окрім як у відгуці "Героям слава!"? А це звучить якось інакше? Замість слова "героям" ти чуєш щось інше?
Я, чесно кажучи, поки що нічого про "піднесення сумнівних героїв" не чув. Поки що на Майдані героями називають тих, хто там стоїть. Це з моїх власних спостережень.