Это тоже вариант А я один раз столкнулся с кодом, который написали индусы. Это реальная жесть. Приблизительно следующее: //receive value bool bVar = GetValue(); if(bVar == true) { //Do something } else if(bVar == fale) { //Do some actions } else { //Do some other actions }комментарий разработчика в коде //When I wrote this, only God and I understood what I was doing //Now, God only knows
Это тоже вариант А я один раз столкнулся с кодом, который написали индусы. Это реальная жесть. Приблизительно следующее: //receive value bool bVar = GetValue(); if(bVar == true) { //Do something } else if(bVar == fale) { //Do some actions } else { //Do some other actions }Ну ты бы обьяснил что тут смешного, что-ли или хотя-бы перевел...комментарий разработчика в коде //When I wrote this, only God and I understood what I was doing //Now, God only knows
вот именно) Бывают перлы и похлеще, но там больше кода К примеру, нужно int привести к string. И int у нас диапазоне от 0 к 20 (индексатор для элементов массива).Так вот вместо написать int i=20;// инициализация i strint str = i.ToString();Пишетсяswitch(i){ case 0: str = `0`; break; case 1: str = `1`; break; // и такдо 20-ти )))}избыточный и тупой код. Особенно третий вариант в булевой переменной
Один день, його дід сказав, посадив ріпку.`Це туман, туман, будуть істотно занижують її. Існує великий, міцний запас`.Фондовий зростає стрімко, з солідним солодкий, і дуже великі.Дід пішов видалити пень.Також pulled незалежно від того, наскільки далеко,抜KEMASEN його.Бабуся закликав їх. Бабуся це зніме діда, його дід був командиром引张RIMASHITA.Але як би не抜KEMASEN також сканування.Тоді стара назвали внучку.Внучка є бабусею, а бабуся його діда, його дід був командиром引张RIMASHITA.引张RIMASHITA всі разом, ви не можете відключити його.Внучка назвав собаку.Собака це внучку, внучка є бабусею, а бабуся його діда, його дід був командиром引张RIMASHITA.引张RIMASHITA всі разом. Не вдалося навіть витягти зараз же.Закликали кішку собакою.Кішка є собака, є внучку, внучка є бабусею, а бабуся його діда, його дід був командиром引张RIMASHITA.引张RIMASHITA всі разом. Я до сих пор抜KEMASEN.На цей раз кіт назвав мишею.Миша є кіт, кішка, це собака, є внучку, внучка є бабусею, а бабуся його діда, його дід був командиром引张RIMASHITA.Все воєдино, десять днів учасник抜KEMASHITA.