Учить город, или учить маму впрыгивать в авто на ходу.А вообще, ситуация надумана. Макс тебе популярно объяснил.Коротше, мені не зрозуміло - на обладнаних для зупинки МТЗ зупинитися не можна, а інших обладнаних місць немає!
Ай-я-яй! Треба мінімум 30! Я теж так робив. Але очікувати такої поведінки від кожного пасажира... Важко таке уявити =)Метров 20 прошел дальше и порядок
Осталось еще чуть-чуть, что-бы догадаться что количество общественного транспорта также увеличилось. И что, прикажете ждать пока акупака (уж извини) отъедет от остановки и освободит место? Или прописать в ПДД пункт, что в случае отсутствия, в момент остановки, гор.транспорта, разрешается въезд на остановку?Здогадуюсь, що коли приймали таке рішення, то автомобілів на дорогах було не так багато
Не пори чушь. Никогда на остановке не ловят. Хотя - могут и ловить, а вот поймать... Ибо подъехавший троллейбус заблокирует `мотор` и будешь `бибикать` до усеру. А маршрутка еще и зеркало `откусит`відсотків 70 тих, хто ловить машину, ловить її в зоні зупинки МТЗ
Про поворот з рельс я вже писав, достатньо ознайомитись з цим пунктом:Или прописать в ПДД пункт, что в случае отсутствия, в момент остановки, гор.транспорта, разрешается въезд на остановку?
Виділений текст не викликає роздратування? А моє запитання чому викликає?11.8. По трамвайній колії попутного напрямку, розташованій на одному рівні з проїзною частиною для нерейкових транспортних засобів, дозволяється рух за умови, що це не заборонено дорожніми знаками чи дорожньою розміткою, а також під час випередження, об'їзду, коли ширина проїзної частини недостатня для виконання об'їзду, без виїзду на трамвайну колію. На перехресті дозволяється виїжджати на трамвайну колію попутного напрямку в тих самих випадках, але за умови відсутності перед перехрестям дорожніх знаків 5.16-5.19 (див. додаток 1). [u:94aaec877d]Поворот ліворуч або розворот повинні виконуватися з трамвайної колії попутного напрямку, розташованої на одному рівні з проїзною частиною для нерейкових транспортних засобів, якщо інший порядок руху не передбачено дорожніми знаками 5.16, 5.18 (див. додаток 1) або розміткою 1.18 (див. додаток 2) [/u:94aaec877d]( 306а-2001-п ). В усіх випадках не повинно створюватися перешкод для руху трамвая.
Просто зверніть увагу І нічого дивного я в цьому не бачу, зважаючи, що громадського транспорту можливо й більше, але чомусь графік його руху такий, що люди змушені ловити машину, щоб доїхати куди треба, а облаштованих місць для зупинки немає.Не пори чушь. Никогда на остановке не ловят
Я Оболоні не знаю, тому зупинка для мене гарний орієнтир.
Але якщо дощ, або на тій же Оболоні багато тротуарів закрито огорожею - не буде ж мама через неї перелазити кожного разу...
Вивчити місто так досконало не реально, як і завжди визначити пасажирові де йому можна стати, щоб ловити авто, не порушуючи ПДР
Если это аргументы, тогда я `тактовно промовчу`От, наприклад, в деяких випадках необхідно виїжджати на колії трамвая для повороту. Чому ж тоді для посадки-висадки пасажирів не можна було дозволити зупинку в зоні МТЗ?
В мене виникає когнітивний дисонанс - зараз там стояти заборонено, а вони стоять =)) І їх зрідка коли штрафують за це. А ось ти заїдеш на хвилинку, і не заважатимеш ніякому автобусу і т.д., а штраф тобі обов'язково випишуть =)А на путях ти зобов'язаний стояти так, щоб трамваї теж їхали - теж `палка о двух концах`. Тому я не бачу нічого поганого, якби дозволили виконати коротку зупинку саме для посадки-висадки пасажирів.А в случае разрешения остановок на `остановках`, там будет стоять постоянно толпа автолюбителей
Во, а теперь прикинь, что будет, если разрешитьВ мене виникає когнітивний дисонанс - зараз там стояти заборонено, а вони стоять =)
Виновато ГАИ и Янукович. При чем тут каждый?пилевать хотело тупое самоуверенное чмо на правила парковки. И пока каждый (КАЖДЫЙ!!!!!!!) не договорится сам с собой делать то что описано в ПДД, а не искать для себя компромисы
А нічо страшного, просто ті, хто дотримуються правил будуть мати менше проблем. А ті хто не дотримується правил, їх порушують в будь-якому разі.Во, а теперь прикинь, что будет, если разрешить