Я в понеділок їхав додому близько години шість кілометрів через... проїзд кортежу Президента до резиденції з місця роботи. Мені не пощастило жити в місці, поряд з яким він їде. Тому якщо не встигнути `вчасно`, то можна постояти гарно на місці близько 20-30 хв, коли як.Тому пробки через кортежі то одне, а інші пробки - інше.Мені цікаво, навіщо П-ту придбали вертольоти, і побудували посадкові майданчики, якщо він і надалі їздить на авто і блокує при цьому пів Києва? На запитання журналіста відповім просто - тому що транспорт загального користування розвинений погано. Я зазвичай їду на роботу двома видами транспорту: авто та метро. Причому авто я використовую на тій ділянці де автобус не задовольняє мене як користувача.Я б і на метро не їздив, але не посперечаєшся - виходить швидше, ніж проїхати деякі вузли міста на авто. Причому часто там блокують рух через того ж П-та =) (Поштова площа)І ще додам, що мені проїхати на авто набагато легше психологічно, ніж на автобусі того маршруту, що я маю користуватися. Тому авто й використовую для того, щоб дістатися роботи. Інакше не користувався б.Кортежи, говорите? Ну-ну..
Ооо, тогда бурление говн в интернетах превысит санитарные нормы.А я б на месте гайцов вызвал скорую и её на дурку, лечиться
извини, всё что было под рукой :?а где Ламборджини, Зонда, Кенинсег, Макларен, Бугатти? Какие нафиг суперкары? В сравнении с тем что я перечислили кроме Ниссана это все тарантасы.....
извини, всё что было под рукой :?а где Ламборджини, Зонда, Кенинсег, Макларен, Бугатти? Какие нафиг суперкары? В сравнении с тем что я перечислили кроме Ниссана это все тарантасы.....
Ця реклама одного з японських джипів орієнтована на нашу діаспору в Канаді. Вона може неприємно вразити патріотично налаштованого громадянина шароварщиною - ковбаса, вареники, гопак і російська косоворотка на тлі польської пісні `Гей, соколи` Але насправді це такий легкий стьоб. В Канаді живе більше мільйона людей, які визначили своє походження як `українське`. Вони вже давно не ототожнюють себе з країною, з якою кількадесят років тому емігрували їхні прадіди. Проте вони знають, що вони не тільки канадці, а ще й `юкі` (ukies) - це свого роду самоназва.В цій рекламі і обігрується назва авто `жюк` і слово `юк`. `А я думав, що `ж` не читається`, - з виглядом повного придурка говорить герой, який до цього випромінював ентузіазм щодо додаткового простору салону, де можна розмістити зайву тарілку з варениками.`Нема нічого страшного, - прокоментував для ІП цей ролик українець, який уже 10 років мешкає в Канаді. - Діаспоряни реагують на нього доброзичливо, як на гумор. А з іншого боку `щось наше!`. Бо ковбаса, яку їсть водій, на заході Канади вважається чимось дуже українським`.
тут все http://www.vedomosti.ru/auto/news/1443784/v_yaponii_razbilis_odnovremenno_vosem_ferrariа где Ламборджини, Зонда, Кенинсег, Макларен, Бугатти?