С дивана можно быть хоть ссыклом, хоть алкашом, хоть наркошей. На должности Президента - нельзя. Ну и половина страны ниразу не "головнокомандувачи". Трагедия не в том, что человк ссыкло (брехло, мудак и т.д.), а в том, что этот человек занимает определенную должность.
Така особа зайняла цю посаду саме з тієї причини. Тому це і є проблемою. А трагедія в тому, що більшість буде мовчки спостерігати, як проактивну частину громадян країни будуть по одному, фактично, знищувати, щоб ця особа продовжувала займати посаду. І через якихось п'ять-десять років Україну приєднають до північної федерації у вигляді області за результатами чергового референдума під назвою "какаяразніца". Хоча, ти збираєшся, в разі чого, до якоїсь там Канади, тому тобі, напевно, це буде байдуже. А "войовничий нарід" буде десь у Польщі, їм теж буде не до того. Якось так...
Ну, фото шкільних часів у всіх веселі. Коли нам транслювали відео на випускному, то з мене теж пореготали. А то, що людина без відповідних, схоже, навичок якось потрапила на цю посаду, ось це сумно... чи смішно... я вже й не знаю як реагувати.
ну не знаю, у нас таких долботятлов на выпускном небыло) вообще нессответствие персонажа и ситуации, которую он демонстрирует показательно и для теперешнего момента