Karlson сказал:
grun сказал:И еще, пиз..еть про зубожіння - не мешки ворочать, но за базар, как говориццо, будем отвечать все вместе. Я верю в карму.
grun сказал:
_FSG_Pacific сказал:Шо ви мені про холодильник талдичите , шо ви мені якусь херн@ несете , шо ви мене постійно зеленським лякаєте , ще раз ( китайський раз ) говорю , я не підтримую зе , я хочу вияснити чим він гірший за по . Як на мене , то вони однаковісінькі
Зараз 2й тур чувак, не перший. Якщо ти йдеш голосувати і кажеш що начебто не за Зе, а просто проти Пороха, то в мене до тебе новина - твій голос зарахують Зе. Прикольно?
А казати що вони однаковісінькі... Тут вже не дзвіночки, а набат для глухих.
_FSG_Pacific сказал:хочу докорінно розібратись зі всіма за та проти щоб визначитись з кандидатом , Мені потрібні тверді аргументи
Тобто порох не зрадив ідеали Майдану ? Тобто ви сприймаєте все на слух ? Говорити про ідеали Майдану не означає їх виконувати , ось що я бачу в діях пороха . Безвіз ... документи були вже оформлені до революції , їх треба було тільки підписати . Хотів би я побачити , як президент , отримавший посаду завдяки народному гніву що до попередників , не підписав би документи про безвіз . Поїздки в Європу були з ініціативи самої Європи ( ну , ще Америки ) , новий президент ,новий курс , порох в очі і ось після п'ятирічного правління ми бачимо , що Європа потрохи починає напрягати з приводу невиконання укладених домовленостей .grun сказал:Люди, які звинувачують Порошенка у "зраді ідеалів Майдану", ведуть до влади тих, хто відверто насміхався з Майдану, ведуть совків та "рускій мір". (f)
_FSG_Pacific сказал:Перестаньте звинувачувати мене в недолугості