Карлсон , можливо я для тебе недолугий лошара з провінції , але скажу тобі , що мене поважають , цінять мої поради та отримують від мене увагу дуже багато людей , а ти мені взагалі ніхто , так що образи на тебе я не тримаюKarlson сказал:
_FSG_Pacific сказал:Перестаньте звинувачувати мене в недолугості
А в чем еще тебя обвинять?
С одной стороны: опытный политик, не идеальный, не без грехов, но с положительными достижениями, а с другой: никто в политике и гос.управлении, прококаиненый скоморох, аватар олигарха.
И для тебя выбор не очевиден.....no comments
_FSG_Pacific сказал:Карлсон , можливо я для тебе недолугий лошара з провінції , але скажу тобі , що мене поважають , цінять мої поради та отримують від мене увагу дуже багато людей , а ти мені взагалі ніхто , так що образи на тебе я не тримаю
_FSG_Pacific сказал:
Карлсон , можливо я для тебе недолугий лошара з провінції , але скажу тобі , що мене поважають , цінять мої поради та отримують від мене увагу дуже багато людей , а ти мені взагалі ніхто , так що образи на тебе я не тримаюKarlson сказал:
_FSG_Pacific сказал:Перестаньте звинувачувати мене в недолугості
А в чем еще тебя обвинять?
С одной стороны: опытный политик, не идеальный, не без грехов, но с положительными достижениями, а с другой: никто в политике и гос.управлении, прококаиненый скоморох, аватар олигарха.
И для тебя выбор не очевиден.....no comments
Saburo_Sakai сказал:И шо? Зеля скажет "не сдавал, бо в ВАДА все куплены Порошенко" и адепты зели испытают массовый оргазм.