Valabuev сказал:
Akupaka сказал:Valabuev :: главное чтоб не изопропиловый
Ну, це взагалі злочин!Valabuev :: наверняка замечали - утром омывайка "дрищет" жалкой струйкой на стекло, хотя бачек полный и еще вчера вечером лила "как летом"? - ото похолодало, а омывайка на изопропиле.
Це абсолютно не показник =) Сопла забиваються, трубочки звужуються, і хоч чиста горілка там буде...
и именно на его основе колотят большинство омываек.
Saburo_Sakai сказал:+60 встречку слепить не будут?
Akupaka сказал:
Valabuev сказал:
Akupaka сказал:Valabuev :: главное чтоб не изопропиловый
Ну, це взагалі злочин!Valabuev :: наверняка замечали - утром омывайка "дрищет" жалкой струйкой на стекло, хотя бачек полный и еще вчера вечером лила "как летом"? - ото похолодало, а омывайка на изопропиле.
Це абсолютно не показник =) Сопла забиваються, трубочки звужуються, і хоч чиста горілка там буде...
и именно на его основе колотят большинство омываек.
Звідки така думка?! Для омивача дозволено використовувати лише етиленові спирти.
Омивач скла зимовий
Безпека на дорозі безпосередньо залежить від видимості скла. Однак, з приходом зими це завдання стає дуже непростим. Дощ, снігопад, бруд і туман в поєднанні з поганим освітленням вулиць може стати причиною ДТП або іншої неприємної пригоди на дорозі. Саме в таких умовах слід застосовувати омивач скла зимовий, ціна якого прийнятна в інтернет-магазині «ШипШина».
Омивач скла зимовий - рідина, яка забезпечує видалення бруду і пилу, жирних плям від комах, мух, комарів з лобового скла автотранспорту. Засіб заливають в бачок склоомивача, а звідти він проходить по трубках на лобове і заднє скло автомобіля.
При виборі омивача зимового особливу увагу слід звертати на запах. Оскільки в основу засобу входить етиловий спирт, то омивач повинен мати легкий горілчаний запах. Неприпустимо використовувати зимові склообмивачі, які в своєму складі містять метиловий або ізопропіловий спирти. Ці рідини небезпечні для здоров'я, тому їх застосування може призвести до небажаних наслідків.
Рідина для омивача скла зимова повинна бути безпечною для життя людини. Важливо щоб пари рідини, що надходять в салон автомобіля, були екологічно чистими, нетоксичними і нешкідливими. При цьому, омивач зимовий повинен не замерзати до певної температури (яка вказана на етикетці), володіти хорошими миючими властивостями, ефективно видаляти зі скла забруднення, не залишати розведень при висиханні, не мати шкідливого впливу на лакофарбове покриття і гумові ущільнювачі. Перед тим, як зимовий омивач купити слід звернути увагу на ці важливі моменти.
Безпека і здоров'я - найважливіше в житті кожної людини. Омивач скла зимовий купити можна в інтернет-магазині "ШипШина". Він забезпечить вам хорошу видимість і комфортну, безпечну їзду.
Так , такі аерозолі дають певний ефект , але перед тим потрібно перевірити натяжку ременя . Така фірма як Гейтс починає свистіти одразу після заміни і такого типу аерозозь завжди стає в пригодіSaburo_Sakai сказал:Еще вопрос. Начал свистеть ремень (а может и ролик. я хз). На СТО я попаду не скоро, а свист задалбывает.
Такими вещами кто-то пользовался? Временно убрать свист пойдет?
http://xado.ua/avtomobilnaya-himiya/sredstva-dlya-dvigateley/drugie-sredstva/sredstvo-dlya-remney
Valabuev :: а самый используемый - изопропил
Akupaka сказал:Valabuev :: а самый используемый - изопропил
Я ні разу не купував такого. Може я не купую всякої бадяги, просто?..
В композиции зимних омывателей LIQUI MOLY используется натуральная основа, все продукты сделаны на базе биоэтанола. Поэтому они и их пары абсолютно безвредны для человека, более того, теперь они обладают действительно приятным цитрусовым ароматом. Они нейтральны к лакокрасочным покрытиям и пластиковым деталям автомобиля, в том числе к поликарбонатным стёклам фар.
ситуативно". Берешь что то не дешевое - гривен 50 литр
Saburo_Sakai сказал:Ну, "магистраль" это слишком громко для пары трубок.
Трубки под капотом. Там двигатель греет подкапотное пространство.
Saburo_Sakai сказал:Предыдущий хозяин говорит, что стоЯт H4 Osram Night Breaker Unlimited +110%
Но я, что-то не ощущал этих 110% :-D