Kochum :: А если не включу, то у меня в бочине будет жёлтый товарищ.
Kochum :: Макс, ну ты ж тоже "привлёк" низколетящего товарища
grun сказал:Akupaka :: у тому числі в напрямку головної дороги,
(1) где тут указано, едет чел по главной или второстепенной? а это меняет ситуацию кардинально
(2) зато прямой пункт, где при смене полос движения нужно пропускать тс, которые в ней едут, мы игнорируем, да
grun сказал:состав нашего бенза
Володимир Мартинюк
Та ще рік тому ДАІшники би тисячу баксів дали за інформацію де ж саме такий "перехресток" знаходиться. А потім би зобов'язали робити такі перехрестки в кожному містечку і районі!
10.4 Перед поворотом праворуч та ліворуч, у тому числі в напрямку головної дороги, або розворотом водій повинен завчасно зайняти відповідне крайнє положення на проїзній частині, призначеній для руху в цьому напрямку
Saburo_Sakai сказал:Если я еду по главной и главная поворачивает налево, то я должен заблаговременно перестроиться в левый ряд?
Круто
Завтра буду ехать на Глеваху и перед каждым изгибом Одесской трассы буду перестраиваться. Глянем, че из этого выйдет :D
Akupaka сказал:Андрій, до чого тролізм? Перехрестя є перехрестя, є відповідні знаки і розмітка.
_FSG_Pacific сказал:Жовтий не іде прямо !!! Він фактично повертає направо , з'ізджаючи на другорядну дорогу , в цьому випадку він має перестроітись в правий ряд