Аеродинаміка тут ні до чого, аеродинаміка впливає на розхід коли топиш =) А це називається `гальмування двигуном`. А щоб не гальмувало, треба було поставити (якщо немає) круїз-контроль - дуже класна і зручна штука.Нюанс который не понравился - отпускаешь газ на ровной дороге и машина ощутимо замедляется
Я думаю це даремна витрата грошей. Зараз нормальний звичайний дизель на нормальних заправках, тому не бачу особливого сенсу купувати супер-пупер букет присадок, а нічим іншим саме цей дизель не є. Я два роки заправляюсь на одній і тій самій заправці ТНК звичайною солярою, двигун поводиться чудово.зі:Но я почти сразу залился Shell V-Power Nitro+ Diesel, сегодня еще раз его залил
Нормальні люди, що цінують свою працю, а не крадуть і смітять грошима, і на крузаках їздять спокійно. Немає авто, що не страждають від поганих доріг, є люди, що можуть собі дозволити так розкидати грошима.И я очень сильно начал понимать людей которые заводят Крузаки - не потому что у них маленькие пиписьки, а для комфортной (если это у нас вообще возможно) езды по нашии дорогам
почитай можно ли в арки втулить более высокопрофильную резину, (возможно даже с уменьшением диаметра диска) - реально помогает, из минусов - внешний вид (седанам не идёт, но кроссоверам по-моему пофигу) и гонять на ней уже особо не получитсяЕсли с дорогами после каждой зимы будет так происходить и дальше, то моим следующим автомобилем будет хороший такой джип.
в яму всегда влетай с отпущенным тормозомЕсли нету возможности - оттормаживаюсь в ноль и перекатываюсь
дык это.. `торможение двигателем` называется, у всех так)))ни гвоздя ни жезла, хорошее машинкоНюанс который не понравился - отпускаешь газ на ровной дороге и машина ощутимо замедляется. Может из-за аэродамики - высота кузова сказывается, а может не все пока притерлось.
Самі неадекватні - даїшники, бачать засіб для самооборони і намагаються відібрати А якщо серйозно, то треба щось таке мати, що не схоже на засіб, але може бути використаним у такій якості, наприклад, бейсбольна бучка привертає увагу даїшників і ментів, не рекомендую возити, а який-небудь ключ на 42 - ну ключ собі, а ти сантехнік, треба у роботіДля самообороны еще что-то можно. Бывают неадекватные участники дорожного движения
Надо возить то, чем умеешь пользоваться. Проламывать голову - не лучший вариант. Я лично являюсь сторонником ГБ (это не считая физкультуры)А якщо серйозно, то треба щось таке мати, що не схоже на засіб, але може бути використаним у такій якості