Akupaka сказал:А я й не стверджую, що вони янголи, і я не захищаю таких. Я не розумію навіщо захищати бляхерів?! От чому мені тут доводять, що я не правий в цьому? Що не так в цій країні?
Akupaka сказал:
Якщо мені не зраджує пам'ять, то це також порушення. Ніби ПП не має права працювати на того самого замовника тривалий час. Не пам'ятаю подробиць. Але у нас закривають на це очі, фактично.
Akupaka сказал:TNT, думати, що вони щось роблять для інших - велика наївність.
Я порівнював ціни авто в Польщі і у нас - вони майже не відрізняються. Тому навіщо гнати авто звідти, я не розумію. Вірніше, я розумію наміри тих, хто робить на цьому бізнес.
Akupaka сказал:Справді, живу в дивному світі, де люди, не маючи грошей на утримання авто, купують авто сумнівного походження без права власності, експлуатують ці авто без виконання вимог про обов'язкове страхування, кидають авто при дтп, і називають громадян, що вважають це некоректним, лохами.
А ще навколо багато інших людей, які захищають цю поведінку.
Saburo_Sakai сказал:
У меня товарищ работает на серьезном СТО, которое специализируется на Ауди. Туда часто пригоняют и бляхи. По его словам, настолько усратых аудюх до появления блях, он никогда не видел! А чувак повидал очень много. И, когда он показывает хозяевам что именно они купили, бляхерам становится плохо. В прямом смысле слова.
:-D