_FSG_Pacific :: Вам в тому Києві якесь опромінення мабуть зробили . Почне зе рух на схід - піде нах зі своєю командою . Народ у нас за п"ять років став дуже воювничий , та і армія не буде виконувати злочинних наказів .
Забавное: во втором туре сойдутся украинец Порошенко, которого в народе считают евреем Вальцманом, и еврей Зеленский, которого считают украинцем Голобородько.
_FSG_Pacific сказал:Вам в тому Києві якесь опромінення мабуть зробили . Почне зе рух на схід - піде нах зі своєю командою . Народ у нас за п"ять років став дуже воювничий , та і армія не буде виконувати злочинних наказів .
_FSG_Pacific сказал:Я п'ять років дивився на клоуналу в прокуратурі , в СБУ ,в кабінеті міністпів , в верховній раді , в судах ... і тільки не морозьтесь , що то не компетенція президента , там практично вся його команда , куми , армійські друзі та однокашники з партнерами пзо " бізнесу " . Я ще раз повторюю , мені потрібні відповіді по Небесній сотні , Іловайську , Дубальцево , Зеленопіллю , складів боєприпасів , Нотердам плюс , Каті Гандзюк , Свинарчуків ... . Можливо ви мені дасте ці відповіді ?
grun сказал:
Але якщо хочеш, то відкриєш холодильник через півроку-рік і голосно в нього запитаєш про Свинарчуків.
_FSG_Pacific сказал:Шо ви мені про холодильник талдичите , шо ви мені якусь херн@ несете , шо ви мене постійно зеленським лякаєте , ще раз ( китайський раз ) говорю , я не підтримую зе , я хочу вияснити чим він гірший за по . Як на мене , то вони однаковісінькі