с термином несогласен, женщин нельзя называть неадекватными, они просто другиенастоящих неадекватных их очень мало как среди мужчин так и среди женщин, много просто агрессивных эгоистов, безкультурие - бич общества и тут кстати женщин культурных или во всяком случае спокойных, намного больше, чем мужчинвчера выхожу из Сильпо - в обоих руках по сумке продуктов и по по 2 шестилитровые упаковки миргородской, стал перед раздвижными дверями на выход и тут начинают медленно входить одна за одной две тётки - улыбаются виляя бёдрами и так неспеша - топ топ, за ними шёл мужик - уступил так что они не бескультурные - они другиев той самий час, коли серед жінок-водіїв неадекватність досягає 65-70%
не знаю сколько он платил, но тупо повезло и что чувак тот был бухой и свидетели были и родственники адекватныеТак, виправдали, навіть карну справу на розгляд суду не передавали.
Да каие там 70% - ВСЕ 200!!!Даже 300% =).ога =) :?:и пускай Вас не удивляет цифра 300 - это значит что каждая ТРИРАЗА невменяемая =).......в той самий час, коли серед жінок-водіїв неадекватність досягає 65-70%.....
знакомый недавно ходил смотреть цитрамон Элис или как там его, пишет что в салоне всё очень бюджетненько , но это 12куе за Вклассчто ж там должно быть в этом мерсе Акласса за 35куе минимума вот а180 - вообще не впечатлил... какойто он корейский чтоли...
идиотизм какоито...Ну пешеход-то я прилежный.Давно понял, что у многих людей иная мораль, и как следствие иные жизненные понятия. Кто-то искренне уверен, что сбив человека не на пешеходном переходе, ответа не несёт.
Наступного разу, коли тобі не сподобається написане мною, напиши просто: `бе-бе-бе`. Суті твоєї позиції і рівня самого повідомлення воно не спотворить, зате буде лаконічним.А Швєцова не ображай.Людина `повітроплавальну геометрію` ввела у світову науку , крім того, зараз він, напевне, пробує розібратися де проходить південна межа між Європою та Азією, бо поки-що вияснив, що північна частина цієї межі проходить по Уралу. А ти до нього з претензіямиДа каие там 70% - ВСЕ 200!!!Даже 300% =).ога =) :?:и пускай Вас не удивляет цифра 300 - это значит что каждая ТРИРАЗА невменяемая =).
Балувані ви, київські водії.Насправді, мені особисто, враження від одеських водіїв залишилися нейтральне: такі саме, як і всюди в обласних центрах по Україні, не гірші і не кращі. А коли перебував в Одесі у якості пішохода, то сподобалися: пропускають через дорогу навіть коли переходиш у недозволеному місці Якось будеш у Рівному, то запропоную поїздити за кермом у нас, ото ти побачиш, як воно в справжній провінції буває Стосовно доріг, то їх зараз ніде не залишилося. Тільки-но об`їзджав ЗіЛа, з котрого шутером ямки засипали на Луцькому кільці, він стояв у лівому ряду, я їхав правим рядом, вже майже проїхав його, як тут водієві ЗіЛа захтілося рушити з місця, причому не по своєму рядові, а прямо. Тільки підсвідома звичка бачити `сім`, `п`ять` і `шість` задньо-бічним зором - спасла від незначної подряпини його передній бампер і заднє ліве скло та ліву задню стійку мого авто від пошкоджень. Я `крутнув` праворуч і тим самим `утримав` інтервал в 5-10 см в останні долі секунди. Підозрюю, що він мене взагалі не бачив, коли починав рух. І навіть не задумувався, що його, стоячого в лівому ряду, хтось може об`їзджати справа. Хоча попереду мене так їхали всі без винятку машини у потоці.Только что вернулся из Одессы.Трасса `Киев-Одесса` - говно! Дороги в Одессе - говно! И по логике этой ветки 60-70%% одесских водителей - женщины
Мабуть, ти хотів сказати `смоктати`?Невже тобі так подобається `цідити гівно через ганчірочку`?