Можливо я щось плутаю, але автор відео неправильно використав термін vapor fuel system, як я зрозумів, то така система, де паливо перетворюють у газоподібний стан і надсилають у ДВЗ напряму, за допомогою вакуума, який створюється самим двигуном. В такій реалізації не потрібен карбюратор, насос і тп.
С кувырканием... Как хорошо, что в конце ролика не было классического "хепиэнда" с облаком огня, а то все так привыкли в кино. Интересно, а если бы он пару литров бензина долил назад в бак или пописать "серьезно" сходил, не перетянуло бы машину на корму при касании земли?
Американский дальнобойщик Вадим Дубовский, прекрасно исполнивший "Гимн Антирашистов", закончил в 91-м пединститут Драгоманова (учитель музыки, дирижер), а в 97-м - киевскую консерваторию (оперный вокал)
Тут он в 1997-м году. Как интересно судьба повернулась.
"Берегите слезы ваших детей, дабы они могли проливать их на вашей могиле." Пифагор
А він і там співає в якомусь церковному хорі. І якщо я вірно зрозумів, то кар'єру співака він міг продовжити, але з якихось причин не схтів. Його дружина щось подібне написала під одним з повідомлень у ФБ.
PS если то скажет, что не видел ли я таких же киевских, скажу - видел, но это спальники, типа Борщаги, на вытоптанных кое-где именно корчами, газонах, но так чтобы на улице Владимирской, в центре - не видел
Прям таки, заехал туда, где не ступит нога человека, т.е. не мешает передвижению пешеходов... Так на жигуле так по бордюрам не полазишь, а цэж тойота. Кто по встречке шпилит в час пик, не жигуль. А знаете, для чего в городе иметь внедорожник, правильно, чтобы залазить куда угодно. З.Ы. А если честно, вижу только попытку автора фото дое...ца к донецким.
Вам конечно пацаны виднее, вы в Киеве чаще бываете, чем скромный житель Дарницы, но я не видел, чтобы вот так на центральной улице парковались. Раком - паркуются, тротуар/проезд - перекрывают, но чтобы колесом въехать на единственный незасфальтированный квадратный метр земли с деревом - не видел. Но я повторюсь - вам оно конечно виднее.
если честно, вижу только попытку автора фото дое...ца к донецким
Та певно, що автор сидів днями і ночами, і чекав, поки приїде саме донецький.
До слова. Пару днів тому якийсь водій на порше каєн вирішив розвернутися на пр.Воз'єднання , зненацька загальмував і почав розвертатися, водій хюндай, що рухався позаду на гальмування відреагував і вирішив ліворуч об'їхати перешкоду, і влупився в лівий бік порше. Водій хюндай постраждав, забрала швидка, водій порше, з донецькими номерами, від госпіталізації відмовився. Хто не знає дороги - проспект являє собою дорогу по три смуги в кожному напрямку плюс реверсивна смуга. Всі збіги, звичайно, випадкові, і так міг вирішити розвернутися будь-який невіглас. Але загалом, було б цікаво почитати подібну статистику, водії якого регуону частіше влаштовують ДТП порушують ПДР.
Пару дней назад на "моей клумбе", где паркуюсь я и еще 4 соседа, запарковалась фура с прицепом - нам, местным, места тупо не осталось. На прицепе донецкие номера. На фуре - львовские :-D