А у всіх інших випадках вони мають проїхати не звертаючи уваги на правопорушення?у наряда ГАИ должно быть типа направления на дежурство (или как оно там называется) на определённый участок дороги
конечно Рома, а авто ты можешь оформить у любого гаишника на дороге, зачем же ехать в МРЭО ))) =FSG=FRITZ вот чем регламентируется работа наряда ДПСhttp://www.u-drive.com.ua/support/docs/article16.htmА у всіх інших випадках вони мають проїхати не звертаючи уваги на правопорушення?
Смішний ти! Тому вони по двоє й їздять! Вчора вирішив зробити собі подарунок, купив окуляри Cafa France жовті (ось такі http://www.cafa-france.ru/collection/product/ochki_voditelya_cafa_france_c12904y ).Вночі не пробував ще, забув =) Але останніх пару днів `у Києві осінь`, пробував вдень, я вам скажу `ефект сонця` присутній good Мені сподобалося.[spoiler:fba14aaa36]Тепер пару фактів.Про вартість. Окуляри я купував в магазині на заправці ТНК (вул Набережно-Рибальська). Їх ціна там 300 грн, зі знижкою 285 грн. А в магазині на заправці ОККО, що на півкілометра раніше, - 385 грн В інтернетах ціну нижче не знайшов, хіба що в Росії В комплекті йде м'який чохол.Про якість. Переваги (звертаю вашу увагу, що це все перше враження, я їх поки що мало носив, тому думка що до деяких фактів може змінитися з часом).Ті окуляри, що я обрав, мають велику площу лінз, майже повністю закривають око, тому майже все зображення проходить через них. Болтове з'єднання використовується лише для кріплення дужки, тобто лише два болта. Самі дужки тонкі, огляду не заважають, чіпляються добре. Окуляри дуже легкі, майже не відчуваються good Підвищена контрастність зображення, зображення здається більш деталізованим. Лінзи пластикові, ніби гарної якості, після першого протирання пошкрябини не з'явилися )) За 20 хвилин використання очі не втомилися, якщо такий ефект буде й при тривалому використанні, це буде супер!Недоліки.Дужки здаються не дуже міцними - на ці окуляри краще не сідати, але вони мають піддаватися, якщо гнути, може вдасться виправити, якщо не зламаються в місцях пайки ))Поляризація дивна. Якщо говорити простими словами, то поляризація присутня, але відбите зображення не щезає, як у моїх темних окулярах, а змінює колір залежно від кута нахилу. Тобто, на прикладі торпедо у лобовому, воно відбивається, але менш заважає. Правда, це важко назвати недоліком, адже ці окуляри не призначені для використання у сонячну погоду, коли такі бліки проявляються найсильніше, тому й подібного відбитого світла не повинно бути, я так думаю. Ще в цих окулярах погано видно водіїв зустрічного авто, бо лобове скло зустрічного ніби вкрите райдужною плівкою, такий собі недолік.Ну, поки все.[/spoiler:fba14aaa36]если работник ДПС находится на работе (в наряде, на посту) - юридически он не является участником дорожного движения т.е. гаец не может составить протокол, что вы помешали именно ему, обязательно должен быть кто-то другой
А навіщо його раніше було міняти? Є рекомендація виробника міняти раніше? Чому тема для срача? Оливу необхідно міняти по рекомендації виробника, особливо, якщо авто гарантійне - це виконують під час ТО, інакше з гарантії знімають. Ну, а взагалі, то періодичність заміни оливи залежить від декількох факторів, залежно від пробігу, від навантажень авто, якості палива і т.п., ну і рекомендується міняти раз на рік, навіть якщо не їздиш. Економити на цій процедурі немає сенсу, як на мене.наездил уже 10к км, масло ни разу не менял и в ближайшее время не собираюсь